O Meni

Ten je oduvijek bio moj glavni adut. Iako blagoslovljena genetikom, nikada nisam posustala u svom ritualu njege kože.

Za mene je to životni stil.

Od malih nogu pomno sam pratila svoju baku kako posvećeno vodi brigu o svom licu.

Za mene, kao tada znatiželjnu djevojčicu koja se voljela dotjerivati, bakino uljepšavanje bio je inspirirajuć događaj. Još se jako dobro sjećam nekih slika. Od lončića sa kamilicom koju je sama uzgajala u vrtu iza kuće, do mirisa nevena i smilja koji me prate još i danas.

Sada, u svojim pedesetima, često se susrećem s istim pitanjem: ‘Čime njegujete kožu pa je tako blistava i podatna?’ E pa odgovor je, drage žene, da mi moja koža zahvaljuje za sve godine konstantne njege prirodnim pripravcima.

Iz ovog razloga, želim podijeliti s Vama tajne ljepote zdrave kože i također probuditi u Vama ljubav prema sebi i svojim ritualima.

Nositi svoju kožu s ponosom oslobađajuć je osjećaj koji želim prenijeti na Vas.

Zato sam pokrenula Delish, prirodnu aroma-kozmetiku, koju posvećujem svojoj baki, koju su zvali ‘Marija mramornog lica’.

Prirodna kozmetika napravljena prema aromaterapeutskim pripravcima za kućnu upotrebu

Moja ljubav prema aromaterapiji iznjedrila je bogatu oazu aroma pripravaka baš po Vašim potrebama.

Delish by Ria prirodna kozmetika zdravija je alternativa komercijalno dostupnoj kozmetici. Delish pripravci nastaju ručnom izradom i prilagođeni su Vašim potrebama. 

Sastojci Delish kozmetike čine hladno prešana refinirana ulja i maslaci, sterilno filtrirani hidrolati bez etanola i konzervansa. Sadrži prirodne emulgatore, certificirane voćne ekstrakte, biljne surfaktante, biološki kontrolirani vosak i prirodne pigmente. Eterična ulja provjerenih proizvođača kao što su Florihana, Pranarom i Oshadhi te njihovi macerati simbioza su najkvalitetnijh proizvoda Delish by Ria.

Zaroni nježno u harmoniju prirode i izaberi najbolje za sebe. Čuvaj svoju kožu, osjećaj se božanstveno.

Certificirani aromaterapeut, Ria Devčić.

 

 

Javi mi se!